maandag 12 juli 2010

Zomerpret Summerfun

I'm going to continue my blog mainly in Dutch. I will post a short translation in English.Sorry for all my foreign readers.
Our little granddaughter is now 14 months old. When the sun is shining she needs little more then a tub of water and some sand to be a happy little bunny. Is'nt she adorable?

Dit warme weer is alleen maar fijn als je net als mijn kleindochter niets anders te doen hebt als te spelen en te slapen en te eten.Is ze niet geweldig hoe ze hier geniet in haar teiltje water met haar beestjes en potjes en pannetjes??Het plezier kon niet op. Alles moest in het water en werd er dan vakkundig uitgegooid en dan moest het allemaal weer in het water en zo ging een uur voorbij voor ik het wist.
Als de waterpret gedaan is is er nog altijd de zandbak om in te spelen. Veel handigheid heeft ze nog niet met haar schepjes en potjes maar ze steekt het toch niet in haar mond en dat is al veel waard. Vanaf vandaag zal ze elke maandag hier zijn terwijl haar mama en papa gaan werken. Ik verheug me er op want ik heb haar het voorbije jaar veel te weinig gezien.Inmiddels is ze al 14 maanden oud. Wat is het voorbije jaar voorbij gevlogen.
Geen opmerkingen: