zondag 18 juli 2010

Caitlin's Trio

Saterday morning, a day later then expected the kittens of Caitlin where born. We have a giant white guy and two blue tortie little girls. Mother and kittens are doing well. Zaterdag ochtend heeft Caitlin, een dag later dan verwacht, in een uurtje tijd haar drie kittens ter wereld gebracht. Vrijdag had ze ons al de indicatie gegeven dat haar tijd daar was maar na een uur of drie gewaakt te hebben bij haar heeft ze de bevalling opgehouden en is terug in haar dagelijkse routine gevallen.Wij waren niet zo blij met dat uitstel want zaterdag verwachtten we drie Nederlandse Maine Coon liefhebbers,waaronder de nieuwe eigenaar van onze Nanu. Zij kwamen Nanu nog eens knuffelen.
Maar Caitlin besliste dus om voor die dag nog voor een tweede attractie te zorgen.
S'morgens om half zeven begon ze hartstochtelijk te roepen naar mij. Ik ben in m'n kleren gesprongen en ben naar haar toe gegaan. Ik zag dat ze haar vruchtwater verloren was en gelijk sprong ze ook in de kraamkist. Eens dat ik er was wilde ze er wel aan beginnen.Om kwart voor 8 begon ze te persen wat na een kwartiertje resulteerde in een prachtige grote dikke witte kater.

Nauwelijk een kwartiertje later gevolgd door een blauw torbie poesje. Tegen dat zij geboren was was m'n dochter ook gearriveerd.

Een half uurtje later werd kitten nummer drie geboren. Het was weer een blauw torbie poesje.
En toen was het gedaan. Wij waren een beetje geschrokken dat het bij drie bleef want Caitlin was behoorlijk zwaar geworden. Maar het is bij deze drie gebleven.
Het zijn prachtige typevolle Maine Coontjes. Hoog op de poten, lange staart, zware oorpluimpjes en goede forse bekjes.
Op de naampjes zullen jullie voorlopig moeten wachten want we geraken er maar niet uit.
Caitlin is een zeer relaxe moeder die haar kleintjes goed verzorgd maar hun ook rustig alleen laat. Andere poezen mogen ook op bezoek maar stiefpapa Ush die wordt weggejaagd.
Op de foto's zijn ze zo'n 6 h oud!
We gaan er dus weer voor om deze drie prachtige babies gezond te doen opgroeien!

Geen opmerkingen: