donderdag 26 augustus 2010

Waszak Wash bag

In juni maakte ik deze leuke waszak. Hij is erg groot nl ongeveer 60 cm hoog en 40 cm breed.
Dat is natuurlijk ook wel nodig wil je er wat kleertjes in krijgen.
De kop van de aap zit met velcro vast aan de zak zo kan je de zak makkelijker wassen en de staart is tussen de naad uitgestikt.
Het lijf is geapplikeerd.
De zak is volledig gevoerd met een bijpassend stofje. Ik gebruikte een blauw met wit ruitjes stof uit dezelfde collectie.
Middenvoor is een grote split waarlangs je de kleertjes in de zak steekt.
Uiteraard is de zak ook geschikt om speelgoed in te steken.

In june I made this fun wash bag. He is rather big. About 24inches by 16 inches.But a good size if you actually want to put some washing in.
The head of the monkey is fixed with some velcro.The tail sits betweend the seam and the body is appliqued. In the middle of the bag is a big split.

You could use this bag also to store toys in.


Ik vond dit leuke patroon in dit boek van Amy Butler. Er staan heel wat originele patronen in voor kinderen en voor de kinderkamer.
The monkey wash bag came out of this Amy Butler book.There are lots of fun children's project in the book.

Op de onderstaande foto kan je nog meer details zien van de kop van de aap. Niks belet jullie om dit met een andere dier te doen. Ik kan me bv wel een koala voorstellen die aan de zijkant van de zak omhoog klimt. Of je applikeerd op de basis zak een totaal ander figuurtje. Maar de aap die vanonder aan de zak bengelt is natuurlijk wel erg leuk.


Wees creatief en laat U inspireren en maak er iets origineel van!
Be creative and have some fun making something original.


Geen opmerkingen: