woensdag 26 oktober 2011

Halloween 2011 rokje / skirt

Onze kleine meid gaat al naar school binnenkort en morgen is haar laatste dag in de creche.
Daarvoor moest dus nog even een leuk Halloween rokje gemaakt worden.
Ik gebruikte een oranje patchworkstofje met zwarte vleermuizen en pompoenen op die gezoomd zijn met glinsterende zilveren lijntjes. Het is een eenvoudig modelletje bestaande uit een rechte lap met een tunnel voor een elastiek. Om het toch een beetje speciaal te maken  maakte ik nog een volant die ik iets hoger op het rokje zette.


                     
My little granddaughter is leaving creche to go to pre-school. Since Thursday  is her last day she needed a little Halloween skirt to go in style.It's made from a patchwork fabric with black bats and pumpkins on that are rimmed in silver.Its a simple rectangular piece of fabric with a tunnel for elastic and I made a ruffle of the same fabric. I put the ruffle about 5 cm from the bottom of the skirt.

Na het poseren wilde ze graag nog even op de schommel die ze van m'n moeder kreeg voor haar eerste verjaardag. Ik vrees dat ze daar de volgende lente ook niet meer in zal passen. Wat wordt ze snel groot!

After the photo shoot she wanted to go in the swing. She loves that little swing she got from my mother for her first birthday.

Na het poseren moest ze samen met mama nog even op de schommel die ze van m'n moeder kreeg voor haar eerste verjaardag. Daar zal ze volgende lente ook niet meer in passen. Wat gaat het toch allemaal snel!

Geen opmerkingen: