vrijdag 31 december 2010

Dag 2010


Ik ben er niet rouwig om dat 2010 binnen een half uurtje voorbij is.
Het is niet zo'n fijn jaar voor me geweest. Een hele groep mensen heeft me op een zeer pijnlijke manier heel letterlijk afgestoten in de zomer en dat doet tot op de dag van vandaag pijn. Kreeg ook een paar niet zo leuke opmerkingen over de cupcakes die hard aankwamen.
Dan liet m'n poetshulp van jaren zo maar ineens me ook in de steek over iets wat een stom misverstand bleek te zijn.
Dat alles maakt dat ik ook een aantal keren flink ziek geweest ben dit jaar wat ik normaal nooit ben. Ik heb toch de indruk dat als je mentaal niet sterk staat je ook fysiek sneller ziek bent.

Ook m'n man heeft een dagje in het ziekenhuis gelegen en m'n zoon zelfs al twee keer. Gelukkig allemaal zonder al te veel erg.

Ook de katten hebben me in 2010 heel veel kopzorgen gekost en we zijn er nog niet. De onverwachte dood van onze lieve knuffel Biggles en een paar weken later die van onze ouwe poes Mixy. Lily waar we sinds februari volop mee zitten te sukkelen. Kittens die uitblijven, katers die niet dekken...

Helaas begint het nieuwe jaar op 7 januari al met twee dure operaties bij Lily en Aliki met nog 2 sterilisaties van Ush en Caitlin daarop volgend.
Gelukkig waren er ook de intens gelukkige momenten met met allerschattigste kleindochter.
Als die hier is dan kan je niet anders dan glimlachen. Het is onze allergrootste schat.
Het is het fijn als je je stoere zoon ziet veranderen in een liefhebbende papa. Ik zou het het twee jaar geleden niet geloofd hebben. M'n schoondochter is een schatje en een schitterende mama voor ons kleindochtertje en m'n eigenste dochter, Anne-Marie....Ja, dat is m'n eeuwige steun en toeverlaat. Altijd daar om op de katjes te passen, naar de dierenarts te gaan en te luisteren naar me als ik weer eens in een dipje zit en helaas zijn er dat dit jaar heel veel geweest.
Blijdschap ook toen Patchwork toch 1 kitten kreeg maar wat voor één....Ons koninginnetje, Nanu steelt iedereens hartje. Lieve mensen in de kattewereld zoals Corry, Petra, Karolien en Marleen deden m'n hartje goed.
Gelukkig heb ik ook nieuwe mensen leren kennen. Zo ben ik tegenwoordig lid van het naaiclubje 'Het Leuvens Stiksel'. Ok, ik ben er wel de oudste van de hoop maar heb toch al een beetje aansluiting gevonden en er enkele leuke mensen leren kennen zoals Luce en Tilda.


En nog steeds zijn er de trouwe dames van de Patch die nu al 20 jaar en meer samen met mij komen quilten, Lieve, Nicole, Nadia, Eliane, Hilde en Greet, Hilda, Ria, Lea en Francine. Dank je wel voor de leuke dagen op de "Patch".
We breien dus maar weer aan een nieuw jaartje en hopelijk wordt het toch een tikje beter dat 2010.

Het ga jullie allemaal goed in 2011.

3 opmerkingen:

OCTOPOES zei

Hey Nicky, ieder huisje draagt z 'n kruisje. Niet alles is wat het lijkt.
Ook ik ben blij dat ik recentelijk bij 't Leuvens Stiksel ben terecht gekomen en zo enkele hele toffe mensen leer kennen zoals jij!!
We zijn nooit te oud om nieuwe vrienden te maken!
Ik wens jou & je familie dan ook het allerbeste in 2011!
Tot binnenkort,
Tilda

LiLi M. zei

Wat een schatje in haar Kerstkleedje!!

Nu dan wens ik jou voor 2011 toch een beter jaar dan 2010: veel trouwe vriendschappen, veel naaiplezier, ook op 't Leuvens Stiksel, veel quilt- en kattenplezier en veel gezondheid, veel geluk en alle goeds en vooral het vermogen om de zon te blijven zien, lieve groetjes L.

Anoniem zei

Love You

xxx

je schoondochter