maandag 8 november 2010

Poezemieke Kitty Girl

Van sinds ze heel klein is is ons kleine popje gek van mijn katten. En ja, er lopen er hier behoorlijk veel rond dus ze kan er niet langs kijken.Voor het ogenblik zijn het er weer 8 want de drie kittens die zijn net de deur uit.
Ze speelt het liefste met het kattenspeelgoed en het katteneten en een van haar eerste woordjes was 'poe'.
From the time she was a very small girl my little granddaughter was crazy about our cats. She plays with the catfood and the cat toys and one of her first words was 'poe' .You must know that 'poes' is flemish for a female cat.
Nu heeft ze sinds vorige week een bordje van Emma Bridgewater gekregen waar ook poesjes op staan en de grote sport is van zo snel mogelijk haar bordje leeg te eten zodat ze het poesje in het midden van het bordje kan zien. Ze heeft altijd grote pret wanneer dat gebeurd!
She now eats from an Emma Bridgewater plate with kitty's on it and she enjoys eating from it a lot.

Sinds deze week zegt ze op een allerschattigste manier 'poesjes' en dat doet ze dan ook wel honderd keer op een dag. Alle poesjes krijgen kusjes, ook de metalen deur openhouders in de vorm van een poes. Ik heb nu eenmaal poezen in alle soorten maten en materialen.
Het kon dus niet langer dat dat arme schaap geen poezenrokje of jurkje had. Dus toen ons poezemieke haar middagdutje deed heeft oma haar kattenstofjes eens uitgehaald en in een half uur een rokje met poesjes gemaakt.
Daar moest toen natuurlijk ook nog een T-Shirtje bij....Een uur en 9 euro later had het kind een volledige nieuwe outfit bestaande uit een rokje, een nieuw T-Shirtje en een nieuw paar broekkousen.


Since this week she can say 'poesjes=kitties' in the most adorable way and it was no longer possible that this little kitty girl had no skirt of dress with kitties on. So during naptime, granny took out her cat fabrics and created a little skirt and T-Shirt. For less then 10$ she had a totally new outfit.
Nog even gedag zeggen aan de poesjes....2 opmerkingen:

LiLi M. zei

Wat een popje en wat een knappe oma!
Onze dochter was ook zo'n poezemieke!

OCTOPOES zei

Hey Nikki(?),

ik vond het ook superleuk om je te leren kennen! 't Was heel gezellig aan ons tafeltje!
Prachtig rokje heb je gemaakt voor die kleine meid! Dat stofje is yammie! Maar ik kan me voorstellen dat je heeeel veel schatten op zolder hebt liggen :-)

Veel groetjes,
Tilda